Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g leeks, cut in pieces
- 250 g savoy cabbage, cut in pieces
- 1000 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 500 g floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)
- 150 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109.2 kJ / 265.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1008.6 mg
Alternatieve recepten
Colcannon
40 min
Red Cabbage
1 godz.
Kedgeree
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Carrot and Swede Mash
20 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min