Apparaten en accessoires
Colcannon
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
leeks cut in pieces (3 cm)250 g
-
savoy cabbage cut in pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)500 g
-
milk150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
ground nutmeg (optioneel)¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1008.6 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1109.2 kJ /
265.1 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
36.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Red Onion Gravy
25 Min
Red Cabbage
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Mulligatawny Soup
35 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min