Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1óra 10p
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min