Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Kedgeree
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 dk
Courgettes with Corn
25 min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Courgette and Feta Risotto
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min