Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Colcannon
35min
Mushroom Stroganoff
30min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Coconut Creamed Kale
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Garlic and White Bean Stew
50min
Creamy Courgette Soup
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min