Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g kale, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 garlic cloves (see tip)
- 200 g dry white wine
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 500 g water
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min