Compatibele versies
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3149 kJ / 756 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 phút
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Lentil Moussaka
3h 30 phút
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Quinoa Broth
35 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 phút
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Kale Pesto Pasta Salad
50 min