Compatibele versies
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3149 kJ / 756 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Fennel Risotto
35 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min