Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
TM6 TM5

Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto

4.3 (49 beoordelingen)

Ingrediënten

Pesto

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g hazelnuts (see tip)
  • 40 g fresh parsley leaves
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt

Risotto

  • 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 10 g olive oil
  • 300 g pearl barley (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1000 g water, hot
  • 30 g lemon juice
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3149 kJ / 756 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
61 g
Vetten
49 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
1172 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten