Apparaten en accessoires
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
cooked chickpeas rinsed (drained weight)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil plus 10 g1 ½ Tbsp
-
cavolo nero stalks removed, cut in pieces (10 cm)200 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes80 g
-
lemon juice20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
fresh mint leaves only10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
chilli sauce½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
785 kJ /
187 kcal
Vetten
5.8 g
Koolhydraten
20.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Super Salads
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Detox Salad
10 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min