Compatibele versies
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Hake and Prawn Burger
15 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min