Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
TM6 TM5

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 ( 39 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 1200 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 200 g cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
  • 1 garlic clove
  • 2 anchovy fillets, in oil drained
  • 1 lemon finely grated zest only
  • 35 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • 200 g preserved red peppers sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
471 kcal / 1960 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
20 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
1225 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten