Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 40 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
    200 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets, in oil drained
    2
  • lemon finely grated zest only
    1
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • preserved red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • sea bass fillets (approx. 90 g each)
    4

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1225 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 1960 kJ / 471 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...