Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
of 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 dk
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 dk
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1sa 15 dk
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 dk
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 dk
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 dk
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1sa