Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
of 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min