Salmon Fillets with Salsa Verde

Salmon Fillets with Salsa Verde

4.6 55 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

Salsa Verde
  • garlic cloves
    4
  • anchovy fillets, in oil
    5
  • lemon thin peelings of skin and juice
    1
  • fresh parsley tough stems removed
    25 g
  • fresh basil tough stems removed
    25 g
  • pickled baby capers drained
    50 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Salmon and Assembly
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • new potatoes quartered
    250 g
  • fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
    4
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon sliced (5 mm)
    1
  • mangetout
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 2011 kJ / 483 kcal
Vetten 33 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...