Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min