Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Cod with citrus butter
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min