Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 83 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • shallots halved
    60 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    15 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • boiling water
    1000 g
  • dried Puy lentils rinsed
    220 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
    4
  • baby plum tomatoes halved
    16
  • lemon thinly sliced
    1
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • balsamic vinegar
    2 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 580 mg
Eiwitten 40 g
Calorieën 2085 kJ / 499 kcal
Vetten 23 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...