
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 60 g shallots halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 499 kcal / 2085 kJ
- Eiwitten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 580 mg