Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min