Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Pork with Spinach Lentils
20min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min