Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
of 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Seitan Chilli
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Springtime Risotto
55min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min