Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
of 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min