Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g onions, quartered
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g Thai red curry paste
- 10 g palm sugar
- 300 g coconut cream
- 1400 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp tamarind paste
- 500 g sweet potatoes, sliced into discs (1-2 cm)
- 300 g mangetout, sliced lengthways
- 200 g mushrooms, sliced
- 100 g tenderstem broccoli
- 75 g fresh green beans, trimmed
- 30 g butternut squash, diced (1 cm)
- 2 dried kaffir lime leaves
- 2 fresh red chillies, finely sliced
- 2 limes, juice only
- 10 sprigs fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Indian vegetable curry
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Chana Masala
45min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Sweet Potato Curry
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable Biryani
50min