Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g Thai red curry paste
- 10 g palm sugar
- 2 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp tamarind paste
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1400 g water
- 300 g coconut cream
- 500 g sweet potatoes, sliced into discs (1-2 cm)
- 300 g mangetout, sliced lengthways
- 200 g mushrooms, sliced
- 100 g tenderstem broccoli
- 75 g fresh green beans, trimmed
- 30 g butternut squash, diced (1 cm)
- 2 makrut lime leaves
- 2 fresh red chillies, finely sliced
- 2 limes, juice only
- 10 sprigs fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Indian vegetable curry
50 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Sweet Potato Curry
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min