Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cashew nuts
- 550 g water, plus extra for soaking
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 4 potatoes, large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 180 g onions, cut in 8 pieces then separated into layers
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 190 g cauliflower, cut in pieces (4 cm)
- 50 g dried apricots, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp garam masala, to taste
- 70 g fresh baby spinach
- 270 g tinned borlotti beans, drained (1 x 400 g tin)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Indian Vegetable Curry
50 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Indian vegetable curry
50 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Sweet Potato Curry
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Veggie Wellington
2 Std.
Chick Pea Curry
35 min