Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces
of vegetarian hard cheese, cut in pieces
Polenta
- 180 g polenta
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
Ratatouille
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 200 g peppers,yellow or orange, cut in strips (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (3 mm)
- 250 g aubergines, diced (1.5 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 1 Tbsp dried herbes de Provence
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1834 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 30.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h