Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1046.4 mg
Alternatieve recepten
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Potato Base Pizza
1h 5min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Courgette and Feta Risotto
30 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min