Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1046.4 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h