Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1046.4 mg
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min