Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach Dumplings
- 200 g frozen spinach, thawed, drained and chopped (2 cm)
- 70 g onion, quartered
- 5 stalks fresh parsley, leaves only
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 130 g milk
- 250 g white bread, slightly stale, cubed
- 150 g mozzarella, cubed (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Tomato Ragout
- 100 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- olive oil, or to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g tomato purée
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper
- 3 fresh basil leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Courgette and Feta Risotto
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.