Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2884 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 653 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Polenta with Ratatouille
1小时 20 分钟
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min