Apparaten en accessoires
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
653 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2884 kJ /
692 kcal
Vetten
44 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in Minutes
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12u. 20min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2u. 45min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9u. 25min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Baked Penne with Vegetables
1u. 5min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1u. 30min