Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
TM6 TM5

Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle

4.4 (122 beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, for cooking pasta
  • 2 tsp fine sea salt
  • 100 g hazelnuts
  • 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
  • 100 g fresh baby spinach
  • 3 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
  • 250 g mascarpone
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g fresh tagliatelle

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2884 kJ / 692 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
48 g
Vetten
44 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
653 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten