Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2884 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 653 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h