Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3281 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halloumi Salad
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Mediterranean Salad
25min
Smoky Couscous Salad
20 min