Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3281 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min