Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g bacon lardons
- 80 g fresh spinach leaves
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 30 g milk
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 6 slices bread, toasted, buttered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min