Potted Eggs with Spinach and Bacon

Potted Eggs with Spinach and Bacon

4.3 49 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • bacon lardons
    80 g
  • fresh spinach leaves
    80 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    2 - 3 sprigs
  • milk
    30 g
  • medium eggs
    8
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • water
    700 g
  • bread toasted, buttered
    6 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14.2 g
Calorieën 1101 kJ / 263 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...