Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
of 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
of sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
of 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Boiled pasta
20min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Geen beoordelingen
Creamy Pea Soup
40 min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Rocket watercress juice
5min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25 min