Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
of 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
of sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
of 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25min
Steamed Fish
30min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Basmati Rice
35min
White Long-grain Rice
35min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Steamed Broccoli Mash
35min
Scrambled Eggs
10 Min