Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
of 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
of sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
of 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Janek's Chicken Soup
2h
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Halloween Pumpkin Tart
2h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Flour from cereal grains or pulses
5min
Sugar glaze
5min
Paella with kidney beans
55 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Seafood Pizza
2 godz. 45 min
Pineapple and Rum Pancakes
40min