Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
of savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
of 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3904 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Soup
1h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Rice with Duck
1h 5min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5sa 15 dk
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h