Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
of savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
of 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3904 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Sardine and Pea Pilaf
40min
Moroccan Bean Soup
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min