Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
of savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
of 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3904 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Chicken with red peppers
1h 5 min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Prawn Chow Mein
45min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min