Feijoada (Bean and Meat Stew)

Feijoada (Bean and Meat Stew)

4.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    1750 g
  • pointed cabbage cut in strips
    600 g
    savoy cabbage, cut in strips
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    150 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • smoked bacon diced
    100 g
  • white wine
    150 g
  • dried bay leaf
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • dried red chilli
    1
  • pork belly, boneless and skinless sliced
    100 g
  • pork spare ribs
    250 g
  • farinheira sausage
    1
    1 smoked pork sausage
  • chorizo sliced (approx. 100 g)
    ½
  • black pudding (whole)
    200 - 250 g
  • tinned butter beans rinsed, drained
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 3904 kJ / 934 kcal
Vetten 70 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...