Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
of savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
of 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3904 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Prosciutto and Mushroom Pizza
2sa 45 dk
Pasta alla Norma
50 Min