Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Serrano ham, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 bunch green asparagus, woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch paprika
- 1200 g water
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 50 g vermicelli, broken in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 192.3 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Irish Potato Soup
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min