Apparaten en accessoires
Serrano Ham and Asparagus Soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
Serrano ham cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
green asparagus woody ends removed, sliced (5 mm), tips reserved1 bunch
-
salt1 ½ tsp
-
paprika1 pinch
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
vermicelli broken in pieces (2 cm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
192.3 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
461 kJ /
110 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Community Stars Showcase Vol. 2
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Monkfish and prawn soup
1u.
Rainbow Fruit Tart
1u. 40min
Mushroom Stroganoff
30min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3u. 30min
Asparagus cream soup
30min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1u.
Onion Soup
1u.
Masala Hake at 55°C
55min
Quenelles with Watercress Sauce
2u. 45min
Arbroath Smokie Soup
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min