Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus and Pea Pasta
20 mnt
Chicken Noodle Soup
25min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 mnt
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 mnt
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Chicken Tagine
25min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 mnt
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 mnt
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 mnt
Aubergine and Tomato Pasta
45 mnt