Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1311 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Squash and Chickpeas
30 dk
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pasta alla Norma
50 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min