Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1200 g water
- 10 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g dried pasta (e.g. penne)
- 250 g cooked chickpeas
- 200 g cherry tomatoes, quartered
- 100 g watercress
- 40 g mozzarella, diced (1 cm)
Vinaigrette
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 50 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 15 g fresh parsley leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 15.5 g
Alternatieve recepten
Vegetable Curry with Rice
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Mediterranean Salad
25min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min