Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1200 g water
- 10 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g dried pasta (e.g. penne)
- 250 g cooked chickpeas
- 200 g cherry tomatoes, quartered
- 100 g watercress
- 40 g mozzarella, diced (1 cm)
Vinaigrette
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 50 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 15 g fresh parsley leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 15.5 g
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Halloumi Salad
20min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Macaroni Bake
55min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min