
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 222 kcal / 926 kJ
- Eiwitten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vezels
- 5.4 g