Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15 min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Asparagus and Mango Salad
35min
Jersey Royal Potato Salad
40min