Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Ginger and Pear Pie (TM6)
40 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min