Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Chicken Pizzaiola
50min
Tomato and Haddock Rice
50min