Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut in halves
- 20 g olive oil
- 120 g ketchup
- 15 g Worcestershire sauce
- 15 g cider vinegar
- 15 g mustard
- ¼ - 1 tsp red chilli sauce (e.g. Tabasco), to taste
- ¼ tsp salt
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
-
1 - 1 ½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, to taste
of 1 - 1 ½ vegetable stock cubes, crumbled, to taste - 200 g penne rigate or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Cottage pie
1h 15min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min