Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bacon cubes
- 300 g leeks, cut in rings (5 mm)
- 20 g olive oil
- 30 g plain flour
- 500 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp dried marjoram
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Tuna Pasta Bake
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min