Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
of 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 15.75 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Steamed Salmon Parcels
55min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Puttanesca Penne
50 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min