Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
of 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 15.75 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Prawn Saganaki
35min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Shakshuka
50min
Hake and Prawn Burger
15min
Olive Bread Rolls
2h
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Puttanesca Penne
50min