Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min