Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1ч. 35 мин.
Spring Vegetable Penne
45 min
Vegetable Curry with Rice
50min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Avocado Pesto Orecchiette
35min