Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Mushroom Parmentier
1h 10min