Compatibele versies
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min