Compatibele versies
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g basmati rice (cooking time 12-16 min)
- 180 g peanuts, roasted, salted
- 120 g onions, quartered
- 1 fresh chilli, cut in pieces
-
2 ½
cm fresh turmeric, cut in pieces (2 cm)
of ½ tsp ground turmeric - 2 garlic cloves
- 30 g oil
- ½ tsp ground coriander
- 400 g aubergine, cubed (3 cm)
- 400 g coconut milk
- 1450 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
of 2 tsp vegetable stock paste - 40 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 2 - 3 pinches ground cloves
- 2 - 3 pinches ground cinnamon
- 1 ½ tsp salt
- coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 609.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 dk
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Porcini Mushroom Risotto
35 dk
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1sa
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min