Compatibele versies
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 594.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Vegetarian Chilli
35 dk
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50min