Compatibele versies
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 594.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12j 45 menit
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min