Compatibele versies
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 594.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Coconut Dhal
20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Chickpea Pancakes
20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min