Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Wellington
- 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
- 4 portobello mushrooms
- 600 g onions, quartered
- 10 g fresh thyme leaves
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 300 g fresh baby spinach
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dairy-free milk of choice
- 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
- 1 tsp maple syrup
Creamy Mushroom Gravy
- 100 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 tsp olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Dijon mustard
- 250 g dairy-free cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150.8 kJ / 514.1 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1406.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Maple-glazed Carrots
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min