Mushroom Wellington

Mushroom Wellington

4.6 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Mushroom Wellington
  • olive oil plus 40 g
    2 Tbsp
  • portobello mushrooms
    4
  • onions quartered
    600 g
  • fresh thyme leaves
    10 g
  • fine sea salt plus 1 pinch
    2 tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    300 g
  • puff pastry, ready-rolled (vegan)
    1 sheet
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • dairy-free milk of choice
    1 Tbsp
  • neutral oil (e.g. peanut oil)
    1 tsp
  • maple syrup
    1 tsp
Creamy Mushroom Gravy
  • shallots halved
    100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    1 tsp
  • chestnut mushrooms thinly sliced
    300 g
  • dried rosemary
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • dry white wine
    120 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • dairy-free cream
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1406.2 mg
Eiwitten 9.5 g
Calorieën 2150.8 kJ / 514.1 kcal
Vetten 34.3 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 42.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...