Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1343.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min