Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1343.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12u. 20min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min