Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1343.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegetarian Chilli
35 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Paneer Tikka Pizza
2h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Mexican Quinoa Salad
30min