Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g broccoli florets
- 150 g cashew nuts
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 300 g dried fusilli pasta
- 30 g nutritional yeast flakes
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground black pepper
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g oat milk
- 2 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387.7 kJ / 570.7 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1527.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min