Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g broccoli florets
- 150 g cashew nuts
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 300 g dried fusilli pasta
- 30 g nutritional yeast flakes
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground black pepper
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g oat milk
- 2 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387.7 kJ / 570.7 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1527.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Pasta alla Nerano
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min