Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 250 g quinoa
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 480 g water
- 5 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1189.1 mg
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min