Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 250 g quinoa
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 480 g water
- 5 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1189.1 mg
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Pasta alla Nerano
40 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Broccoli and Apple Salad
5min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Fennel Apple Salad
20 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min