Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 250 g quinoa
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 480 g water
- 5 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1189.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Fennel Apple Salad
20 min