Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 1223 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min