Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 1223 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Pasta alla Nerano
40min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Raw Asian Salad
10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min