Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 1223 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Pasta alla Nerano
40min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min