Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Buckwheat Pasta
  • water
    150 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting
    300 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Veggie Ragout
  • garlic clove sliced
    1
  • olive oil
    30 g
  • onion cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • passata
    400 g
  • water plus extra for cooking pasta
    100 g
  • tinned lentils drained
    200 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh basil leaves
    5

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1223 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 1797.4 kJ / 429.6 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 14.3 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 75.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...