Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 100 g onions, quartered
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 150 g red peppers, cut in pieces (4 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (3 cm)
- 15 g mixed dried mushrooms
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 3 pinches sweet paprika
- 200 g tinned chopped tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 789.3 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 896.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mexican Stuffed Peppers
45min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min