Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 100 g onions, quartered
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 150 g red peppers, cut in pieces (4 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (3 cm)
- 15 g mixed dried mushrooms
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 3 pinches sweet paprika
- 200 g tinned chopped tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 789.3 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 896.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h