Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 100 g onions, quartered
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 150 g red peppers, cut in pieces (4 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (3 cm)
- 15 g mixed dried mushrooms
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 3 pinches sweet paprika
- 200 g tinned chopped tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 789.3 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 896.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Spiced Nuts
20 min
White Bean and Feta Dip
5min
Red Pesto
10 Min
Smoked Salmon Pâté
5min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min