Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
of goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 97.8 g
- Verzadigd vet
- 32.7 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 2263.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1h 30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Geen beoordelingen
Vegan Orange and Coconut Cake
2h 40 min
Pink Coconut Kisses
1 Std. 20 Min
Plum and Apple Jam
40 min
Apple and Kiwi Jam
40 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Best Basic Houmous
5min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min