Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 694 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Apple Salad
5min
Smoked Salmon Pâté
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Mexican Quinoa Salad
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min