Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 Std. 45 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min