Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM6)
15 min
Bern-style Rösti (TM6)
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1sa 15 dk
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min