Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Broccoli and Apple Salad
5min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Berry Foam
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Smoked Salmon Pâté
5min
Curried Coleslaw
10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min