Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Broccoli and Apple Salad
5min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Herbes de Provence
5min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min