Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Curried Coleslaw
10min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Curried Parsnip Soup
30min