Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Ice Cream
- 800 g tinned coconut milk (2 x 400 g tins)
- 150 g granulated sugar
- 2 Tbsp coconut milk powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 - 2 Tbsp rum, to taste
Ginger Biscuits
- 20 g granulated sugar
- 80 g vegan butter, diced
- 110 g dark brown sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 110 g plain flour
- ¾ tsp bicarbonate of soda
- ⅛ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground nutmeg
Pineapple Sauce
- 200 g pineapple, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g pineapple juice
- 80 g dark brown sugar
Assembly
- 100 g pineapple, cut in pieces, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101.6 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 84.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 233.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guinness® Bread
1h 45min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Thai Red Curry Paste
Geen beoordelingen
Soy Dressing
5min
Three-milk Cake
2h
Fairy Cake Bouquet
1h 50 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3h 35min
Classic Banana Bread
1h 25min