Apparaten en accessoires
Leftover Vegetable Stock
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
3 jars
Ingrediënten
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1635 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
392 kJ /
94 kcal
Vetten
1 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Leek and Potato Soup
40min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1u.
Oven Baked Vegetable Crisps
1u. 45min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1u.
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Oat Milk
1u. 10min
Tomato sauce
40min
Best Basic Houmous
5min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Red Pepper and Tomato Soup
30min