Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- unsalted butter, for greasing
- 230 g almonds
- 250 g unsalted butter, diced
- 300 g fine semolina
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 4 large eggs
- 1 tsp almond extract
- 1 tsp natural vanilla extract
Syrup
- 140 g sugar
- 150 g water
- 175 g honey
- 25 g unsalted butter
- 1 ½ tsp orange blossom water (optioneel)
- 50 g flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2226 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Bread Rolls
2 Std.
Polenta Cake
1 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Orange Burst Biscuits
2 Std. 10 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Rye Flatbreads
2 Std. 10 Min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8h 30min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min