Apparaten en accessoires
Rye and Walnut Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
800 g
Ingrediënten
-
water200 g
-
honey40 g
-
olive oil20 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
shelled walnuts60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
1026 kJ /
245 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Five-seed bread
1u. 50min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Spelt Bread
1u. 45min
Seedy Wholemeal Bread
1u. 35min
German Bread
4u. 15min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Turmeric and Onion Bread
2u. 45min
Steamed Wholemeal Bread
2u.
Walnut Bread
2u. 45min
Sonja's Bread
3u. 10min
Classic Wholemeal
2u. 40min