Apparaten en accessoires
Artisan Plant Pizza
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 portions
Ingrediënten
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
1619 kJ /
387 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
41.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Almond Milk
6 Std. 10 Min
Quinoa Tostadas
30 Min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min