Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g spelt flour, plus extra for dusting
- 50 g buckwheat flour
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 2 pinches fine sea salt
- 4 - 5 Tbsp water
- 2 tsp olive oil
Crumb
- 50 g cashew nuts
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp garlic granules
- ½ tsp dried mixed herbs
Topping
- 3 Tbsp tomato purée
- vegetables, as desired, sliced thinly for topping
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Gluten-free Sponge Cake
1h 10 min
Almond Vegetable Crumble
7 Std.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Macaroni Bake
55min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Gluten-free Pizza
30 min