Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g spelt flour, plus extra for dusting
- 50 g buckwheat flour
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 2 pinches fine sea salt
- 4 - 5 Tbsp water
- 2 tsp olive oil
Crumb
- 50 g cashew nuts
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp garlic granules
- ½ tsp dried mixed herbs
Topping
- 3 Tbsp tomato purée
- vegetables, as desired, sliced thinly for topping
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Vegan Pesto
10min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Chickpea soup with spinach
40 min
Green Goodness Soup
10min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10 min
Multiseed Bread
2h
Artichoke And Tofu Dip
5min
Vegetable fideuá
40 min
Buckwheat Porridge
25 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min