Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g spelt flour, plus extra for dusting
- 50 g buckwheat flour
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 2 pinches fine sea salt
- 4 - 5 Tbsp water
- 2 tsp olive oil
Crumb
- 50 g cashew nuts
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp garlic granules
- ½ tsp dried mixed herbs
Topping
- 3 Tbsp tomato purée
- vegetables, as desired, sliced thinly for topping
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Almond Milk
6 Std. 10 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Marzipan Balls
25 Min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min