Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g lupini beans, cooked
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 20 g dried instant yeast
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground nutmeg
- 360 g water
- 15 g agar-agar
- 30 g cornflour
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 482 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Lupini cheese
3h 20min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Puy Lentil Dip
45min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min