Slow Cooked Beans with Cider

Slow Cooked Beans with Cider

2.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 portions

Ingrediënten

  • dried cannellini beans soaked overnight then drained
    450 g
  • water to cover
  • tomato purée
    75 g
  • sugar cane molasses
    3 Tbsp
  • brown sugar
    2 Tbsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • cider vinegar
    2 Tbsp
  • dry cider
    375 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tsp
  • onions quartered
    170 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    110 g
  • olive oil
    2 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13.6 g
Calorieën 1040 kJ / 248 kcal
Vetten 4.8 g
Koolhydraten 37.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...