Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
- water, to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions, quartered
- 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1040 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmous
13 Std. 30 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Indian vegetable curry
50 min
Rustic Bread
2 Std.
Tomato Rice
30 Min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min