Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces
of 500 g tinned chopped tomatoes - 15 g tomato purée
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours
of 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 270 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
of 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - salt, plus extra for squid
- ground black pepper, plus extra for squid
- extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (optioneel)
- fresh coriander, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raw Beetroot Soup
5 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Quinoa Broth
35 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Puy Lentil Dip
45 min
White Bean Salad
5 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40min