
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander cut in pieces
- 120 g shallots halved
- 5 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes for garnishing
- ½ cucumber halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes cut in wedges, for serving
- sriracha sauce to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 416 kcal / 1750 kJ
- Eiwitten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g