Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Korma
40min
Coconut Dhal
20min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Green Curry Chicken
55 min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Sweet Black Sticky Rice
13h
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 Min