Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g dried chickpeas
- 1000 g water, plus extra to soak
- 1 tsp fine sea salt
- 2 Tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ red onion, halved
- 2 - 4 dried bird's eye chilli
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp flaked coconut
- 12 fresh curry leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 601 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Sardine Empanada
1h 40 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Indian vegetable curry
50min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Sambhar
1h 5min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Puri
35min
Vegetable Biryani
50min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min