Apparaten en accessoires
Chickpea Sundal
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas300 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
red onion halved½
-
dried bird's eye chilli2 - 4
-
dried fennel seeds1 tsp
-
flaked coconut1 Tbsp
-
fresh curry leaves12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
601 kJ /
143 kcal
Vetten
9 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sambal Belacan
10min
Aloo Gobi
20min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Sambhar
1u. 5min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Vegetable Sambar
35min
Puri
35min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Tom Yum Paste
45min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min